Toimitus

TUOTTEIDEN TOIMITUSEHDOT

Päivitetty 20.9.2022

 

Yritys: Miranelly Oy (Y- tunnus: 3094133-8)
Verkkokauppa: www.miranelly.com


Meihin saa parhaiten yhteyden tällä hetkellä sähköpostitse: asiakaspalvelu@miranelly.com

Käytössämme on myös WhatsApp- viestintä (050-3043243).

Muut tiedot:

Miranelly Oy/ Miranelly.com


+35850 3043243 (arkisin klo 12-14)


Toimitusosoite: Käkikatu 34, 18130 Heinola, Suomi Finland

 

Miranelly.com toimittaa tuotteet kuljetusyritysten kautta Euroopasta asiakkaalle Suomeen vahvistetun hinnaston mukaisesti. Tällä hetkellä toimitukset tapahtuvat ensisijaisesti Postin kautta. Ilman asiakasetuja toimituskulut ovat asiakkaalle 4,90€. Toimitusajat ovat noin 1 viikkoa, rahtituotteet tarvittaessa erikseen sovitusti. Sesonkeina toimitukset voivat viivästyä, mutta ne ovat poikkeuksia. Saat seurantakoodin aina tilauksen lähtiessä varastolta. Käytämme Postin, Matkahuollon, TNT: n, FedExin, UPS: n ja GLS: n kuljetuspalveluita.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme jokaisesta tilauksesta sähköpostitse tilausvahvistuksen ja seurantatunnuksen asiakkaalle.

Miranelly Oy ei ole velvollinen varaamaan muita saman tilauksen tuotteita asiakkaalle, jos yhden tuotteen saatavuus on huono, tai sen toimitus viivästyy Miranelly Oy: stä riippumattomista syistä. Kuluttaja voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai tilauksen perumisen. Jälkitoimituksen postikulut veloitetaan normaalisti voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja Miranelly Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.