Hei taas pitkästä aikaa Miranellystä!

Posted by Mira Tuomaala on

Tervehdys kaikille.

Toivottavasti kesä on sujunut mukavasti ja arki alkanut suurella osalla jo rullaamaan.

Meillä Miranellyssä lomailtiin ihan kunnolla ja nyt olemme palanneet taas kunnolla työn pariin. Tämä työ on meille äärimmäisen tärkeää ja jokainen teistä on meille tärkeitä, jotka olette osa Miranellyä tavalla tai toisella.

Tuoteuutuuksia olemme lisänneet ja lisäämme jatkossa taas jatkuvasti kun löydämme arjen tuotteita sopivalla hinnalla teille tarjottaviksi.

Miranellyn pääajatus on, että haluamme helpottaa ihmisten arkea ja lisätä hyvinvointia siltä osin kuin pystymme. Se on meille äärimmäisen tärkeää. Senkin vuoksi toivomme tuoteideoita teiltä, jotta osaamme kohdentaa valikoimaamme entistä paremmin vastaamaan sitä tarvetta joka itse kullakin on. Esimerkiksi uimalaseja lisäsimme valikoimaan jonkin verran, mutta voimme lisätä niitä myös enemmän ja uima-asuja ym.

Allekirjoittaneen kodissa asuu 6- vuotias juuri tällä viikolla koulutiensä aloittanut poika, joka on rämpinyt läpi monien haasteiden ja nyt olemme keränneet kesällä voimia ihan urakalla syksyä varten yhdessä. Koulu on hänen mielestään kivaa - onneksi! Pieni jännitys oli alussa, mutta mukavan tavallinen jännitys toisin kuin eskarivuoden alussa kun siihen liittyi pelkoja ja huonoa käytöstä arjessa ylikuormittumisen vuoksi. Nyt hän odottaa kaikkein eniten matikan tunteja ja kotiläksyjä (vau!). Tällä viikolla ei olekaan läksyjä vielä tullut, joten reppu ja koulupöytäkin näyttävät vielä aika tyhjiltä. No kyllä läksyjä ehtii tässä varmasti tulla enemmän kuin tarpeeksi vaikka mukavan pehmeä lasku on koulun aloitukseen saatukin koulun puolelta.

Lapsi, jolla on hankaluuksia monilla eri osa-alueilla, on erityisen kovilla koulumaailmassa. Itse joudun joka päivä arvioimaan mikä on liikaa minäkin hetkenä ja jaksaako poika kivojakaan juttuja enää koulun jälkeen vai ei. Hän aloitti tällä viikolla myös viulutunnit tosi innoissaan. Tanssiharrastuksen hänelle haluaisin, mutta hänpä ei halua, joten se odottakoon vielä tulevia vuosia sitten jos innostus löytyy.

Jaksamista ihan jokaiselle syksyyn ja nautitaan tästä erikoisesta lämmöstä vielä mitä on, koska syksy kun alkaa niin auringonvaloa ei näy kovin paljon taas moneen kuukauteen.

Kiitos kun jaksoit lukea ja yritän kirjoitella vähän tarkemmin vielä vinkkejä arkeen myöhemmin. Meillä on arkiaamuissa auttanut MLL: n aamutoimet paperille printattuna, josta lapsi voi itse luntata mitä kuuluu aamulla tehdä ja järjestyksen hän on saanut valita itse. Poikani ei pärjäisi millään yksin näissä rutiineissa, joten onnea on kun ei tarvitse lähteä kauas töihin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja jaksamista alkavaan viikkoon! Palataan taas kuulumisiin myöhemmin!


Share this post← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.