Autumn also arrived in Miranelly

Posted by Mira Tuomaala on

Niin se vaan ihana, lämmin kesä on nyt eletty ja syksy saapui. Koulut alkoivat ja arki lähti rullaamaan monessa kodissa vähän tavallisemmin. Oma poikani aloitti esikoulun ja jännäähän tuo oli. Hyvin sujui, mutta kyselee jo heti, että "Koska on loma? Koska on loma?". Pilke silmäkulmassa sitä onneksi kyselee.

Arkea tarvitaan, jotta lomasta voi nauttia. Arki on usein tylsääkin, mutta ei sen tarvitse olla. Aina voi välillä tehdä jotain rutiineista poikkeavaa, jotta ei velvollisuudet tunnu liian kuormittavilta. Meidän keino selvitä tästä syksyn ja eskaritaipaleen alusta on ollut, että poika sai käydä ajamassa motocross- mopollaan ja sitten vielä pulahdettiin järveen uimaan. Kylmäähän se vesi on, mutta uiminen vaan on niin ihanaa, että sen kylmyyden kestää.

Tätä pienimuotoista blogia kirjoittaa Miranelly.com: n yrittäjistä toinen. Yleensä en omia asioitani näin pitkästi kertoile, mutta tuote-esittelyitä sitäkin enemmän jatkossa.

Käyhän tutustumassa valikoimaan www.miranelly.com. Jospa me kaikki löydämme niitä arkea helpottavia ja rikastavia tuotteita, joiden vuoksi me olemme Miranellyn verkkokaupan halunneet alunalkaen perustaakin.


Share this post← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.