Lotterieregeln vom 22. bis 26. November 2021

MIRANELLY.COM TUOTEARVONTA.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:


Arvonnan järjestää Miranelly Oy/ www.miranelly.com


Facebook ja Instagram eivät ole vastuussa tästä arvonnasta eli kaikki vastuu arvonnan toteuttamisesta on Miranelly Oy: llä/ www.miranelly.com


Arvontaan osallistut Facebookissa tykkäämällä sivusta Miranellycom sekä kommentoimalla minkä kolmesta tuotevaihtoehdoista valitset mikäli voitat. Instagramissa osallistut seuraamalla Miranellycomia sekä kommentoimalla minkä kolmesta tuotevaihtoehdoista valitset mikäli voitat. Lisäksi voit tykätä myös itse arvontajulkaisusta, koska sillä saat meille enemmän näkyvyyttä, mutta se on vapaaehtoista.


Miranelly Oy: n omistajat ja työntekijät eivät saa osallistua tähän arvontaan.


Arvontaan voit osallistua ajalla 6.-26.5.2022. Arvonta suoritetaan 27.5.2022 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta YKSITYISVIESTILLÄ 27.-28.5.2022. Tarkkaile siis Facebookin/ Instagramin viestipyyntöjä. Palkinto lähetetään voittajalle 18.6.2022 mennessä.


Mikäli alkuperäinen voittaja ei ilmoittaudu palkinnon saajaksi, niin uusi voittaja arvotaan 48 tunnin kuluttua voittajalle ilmoittamisesta.


Miranelly Oy/ www.miranelly.com pidättää oikeuden kieltää epäasialliset osallistujat sekä pidätämme oikeuden mahdollisiin sääntömuutoksiin. Miranelly vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.


Onnea arvontaan kaikille!