Der November nähert sich in rasantem Tempo dem Dezember

Geposted von Mira Tuomaala am

Hei vaan kaikille teille upeille asiakkaillemme!

Marraskuu tosiaan etenee vauhdilla ja meillä tuotteet senkun lisääntyy. Olemme onneksi löytäneet myyntiin upeita tuotteita ja valikoima alkaa olemaan laaja. Tarjoamme ensisijaisesti tuotteita, joita teistä jokainen tarvitsee arkeen sitä helpottamaan ja värittämään.

Otamme edelleen toiveita vastaan eli jos haluat valikoimaamme jonkin tuotteen niin lisäämme sen heti kun mahdollista.

Joitain teknisiä vaikeuksia koimme aiemmin syksyllä, mutta nyt ne on onneksi selätetty. Pahoittelumme niistä kaikille teille.

Nyt lähestyy monta loppuvuoden tapahtumaa eli tärkeimpänä Isänpäivä 14.11. Sen lisäksi lähinnä kaupallisia juhlapäiviä ovat Singles´ Day 11.11, Black Friday 26.11 ja Cyber Monday 29.11. Näiden jälkeen jo koittaakin sitten aina niin odotettu joulukuu!

Poikani 6- vuotissyntymäpäivä lähestyy myös hiljalleen ja juhlia odotellaan. Hän sai aiemmin niin sanotusti palkaksi yhden tuotteistamme, suuren autorobotin, ja vielä kun hän saa lisää varmuutta niin on luvannut tehdä kanssani videon lelusta. Video lisätään sitten Miranellyssä lelun tuotesivulle. Poikani siis haluaa näyttää lapsille videolla miten lelu toimii, koska tuotteen mukana ei tule käyttöohjeita ja näin ollen käyttöohjeet luodaan sitten videon muodossa.

Blogin näyttökuvassa on tuote nimeltään Viinipullon lukko. Hinta on 9,90€ ja tarkoituksena tuotteella on ihan oikeasti lukita pullon korkki. Yksi hyvä lahjaidea joulua ajatellen.

 

Ihanaa talven aikaa, joulun odotusta ja ihania juhlapyhiä toivottaa Miranellyn väki. Laitamme uutiskirjeitä aina sitä mukaan kun saamme tuoteuutuuksia tai järjestämme arvontaa ym.


Diesen Post teilen← Älterer Post Neuerer Post →


Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.